Produženi boravak 2018./2019.

Written By: Alenka Njegovac

PREZENTACIJA

Tijekom drugog polugodišta  učenici  u produženom boravku realizirali su brojne aktivnosti koje su se odnosile na pisanje domaćih zadaća, učenje, kreativne i dramske radionice, igru, sport, boravak na školskom igralištu, posjete,šetnje i druženja.

U veljači smo sudjelovali u karnevalskoj povoci u organizaciji grada Daruvara, gdje smo kostimima, rekvizitima, pjesmom i plesom predstavljali ronioce i morske pse.

Posjetili smo Centar Rudolf Steiner gdje smo se kroz natjecanje i igru na sportskim poligonima i igralištu, te likovnim radionicama zabavili i uživalli u ugodnom i lijepom druženju s učenicima i djelatnicima Centra. Vesele nas neka nova druženja.

Od Dana očeva, pa sve do Majčinog dana provodimo projekt  „OBITELJ“, tijekom kojega se na različite načine podsjećamo, razmišljamo, pripovijedamo i učimo o našoj obitelji kao temeljnoj društvenoj zajednici.  Anketom smo, na dugovit i zanimljiv način, predstavili roditeljima na roditeljskom sastanku, kako djeca vide svoje roditelje, odnosno po čemu se razlikuju mame i tate i kako „gledaju“ na svakodnevene  životne stvari.

Roditeljima smo na roditeljskom sastanku pokazali što smo sve učili i naučili malom priredbom s tri tematske cjeline: škola, proljeće, obitelj i Uskrs.

Prezentirali smo svoj rad kroz slike, recitacije, igrokaze, pjesmu i ples, te izložbu likovnih i uskrsnih radova

Dana 18. travnja bili smo na kupanju u Termalom vodenom parku.