Školski kutak 2018./2019.

Written By: Alenka

Deset dana astronomije

Škola u prirodi

Terenska nastava 2.r – posjet Opg Sirane Jareš u Donjim Sređanima

Obiteljsko stablo

Svjetski dan Sunca

Ususret Uskrsu

eTIMSS 2019.

100. dan škole


Škola za roditelje “Ja to mogu”


Školska tvornica zabave

Božićni program

Galerija grada Daruvara

Festival kreativnosti DA kreativa

POP-UP festival emocija, dječje dobrobiti i dječjih prava


Program osposobljavanja za upravljanje biciklom

NATJEČAJ – LOGO ŠKOLE


Edukacija djece u području zaštite i spašavanja

Od zlata jabuka


CodeWeek EU 2018.


Tjedan tehničke kulture 2018.


5. listopada – Svjetski dan učitelja


21. rujna obilježili smo Dan Europskih jezika


Europski dan jezika

KUTAK U ŠKOLI KOJI SVATKO VOLI

S početkom školske godine u našoj školi je započelo i provođenje projekta “Kutak u školi koji svatko voli”. Cilj ovog projekta je buđenje ekološke svijesti kroz izrađivanje namještaja za školski kutak reciklirajući razne materijale.
Prvi korak projekta bio je napraviti plakate i letke o projektu te tako animirati učenike i druge građane. Plakate su izradili polaznici novinarske skupine. Zatim je slijedilo prikupljanje materijala (plastičnih boca, starih tkanina i sl.) za izradu namještaja. Svaki je razred pod satom razrednika, zajedno sa svojim razrednikom, izradio bazu za tabure od plastičnih boca. Ljepljivom trakom zalijepili smo boce tako da su tvorile onakav oblik kakav smo htjeli za naš tabure. Nakon što su svi razredi izvršili svoj zadatak, slijedi oblaganje taburea šperpločom i spužvom. Vrijedne gospođe iz udruge Ždralice skrojile su navlake za taburee od trapera sakupljenog akcijom.

Lea Rajković, 8.c

OSLIKAVANJE TABUREA

            Završna faza izrade taburea bila je oslikavanje i ukrašavanje taburea. U Osnovnoj školi Vladimira Nazora održale su se radionice. Bilo je raznih tehnika ukrašavanja. Najviše se radilo tkaninama te bojama za tekstil. Koristili smo markere za tekstil, glitere i izrezivali smo razne oblike po šablonama. Ljepilom za tkaninu lijepili smo ukrase na taburee.

            Također je održana i jedna radionica ukrašavanja u udruzi Korak dalje. Naša škola donirala je nekoliko taburea udruzi i zajedno smo ih ukrasili. Bila je to lijepa suradnja učenika, pedagoginje i dragim ljudima iz udruge.

Dora Hlušička, 5.c


PŠ Frankopanska 80

OŠ Vladimira Nazora
Gajeva 24, Daruvar