“OD ZLATA JABUKA”

Written By: Alenka

IZVJEŠĆE

O AKCIJI POVODOM DANA KRUHA I ZAHVALNOSTI 2014.

2. Čestitke za - Od zlata jabuka -

“OD ZLATA JABUKA”

9. - Od zlata jabuka - Frankopanska

Deveta po redu akcija „Od zlata jabuka“ održana je u četvrtak, 16.10.2014. godine. Mnogi učenici radosno su donosili plodove rada svojih ruku i svojih ukućana: kruh, peciva, kolače, jabuke, orahe … od kojih smo napravili prigodne darove. Pakiranje darova odvijalo se u dvije školske knjižnice, u Frankopanskoj i u Gajevoj. Na darove su privezane likom i prigodne čestitke koje su salvetnom tehnikom, tijekom rujna i listopada, izrađivali članovi humanitarnih skupina s voditeljicama Tihanom Petković i Suzanom  Lipovac. U pakiranju je sudjelovalo po tri, četiri učenika iz predmetne nastave zajedno s učiteljima i stručnim suradnicima.

7. - Od zlata jabuka - Frankopanska

Posjetili smo više od stotinu starijih osoba u njihovim kućama, dva staračka doma te Centar Rudolf Steiner. Skupine za posjete u kućanstva sačinjavali su četiri do pet učenika iz predmetne nastave s razrednikom ili drugim učiteljem kao zamjenom za razrednika. Neke skupine su išle pješke, a neke automobilom zbog udaljenosti kućanstava koje su obilazili. Skupine učenika od 4. do 8. razreda posjetile su i starački dom „Ivan Vianney“, staračkim dom „Ljudevite pl. Janković“, te Centar Rudolf Steiner, gdje su za korisnike izveli i prigodan program.

6. - Od zlata jabuka - Doljani

U akciji su sudjelovale i područne škole Doljani, Gornji Sređani i Ivanovo Polje te posjetili starije stanovnike svojih sela.

5. Dan kruha - Doljani

Uz velikodušnu suradnju roditelja, baka i djedova, djelatnika naše škole učenici su mogli osjetiti i pružiti radost i toplinu.

4. Dan kruha - Doljani

HVALA SVIMA!!!

3. Dan kruha - Batinjani

voditeljice akcije: Tihana Petković i Suzana Lipovac